Zonne- en daglichtpanelen voor caravans en campers

Caravancenter Peerdeman levert en monteert Dynad zonnepanelen.

Altijd verzekerd van stroom

Een zonnepaneel op uw caravan of camper is ideaal als u altijd en overal van stroom verzekerd wilt zijn. Met de juiste accu en eventueel omvormer bent u nooit meer afhankelijk van stroomvoorzieningen op campings en camperplaatsen. Dat betekent altijd een volle verbruikersaccu en een werkende koelkast, verlichting en tv.

Zonnepanelen met een hoog rendement

De Dynad zonnepanelen zijn samengesteld uit monokristallijne daglichtcellen met een zeer hoge lichtgevoeligheid. Hierdoor is het gebruik in Nederland ook zeer goed mogelijk. De kwalitatief hoogwaardige daglichtcellen bevinden zich achter speciaal zogenaamd solarglas. Dit glas is hoog lichtdoorlatend, heeft een zeer laag ijzergehalte, is extra gehard en daardoor zeer slagvast. Op dit glas is een EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) hars filmlaag aangebracht. Dit is een “anti-aging” laag die de veroudering van de cellen voorkomt.

Het is een uiterst degelijk en betrouwbaar paneel, met een hoog rendement, dat onder alle omstandigheden gebruikt kan worden. En verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende modellen, dus altijd een passende afmeting of juist vermogen. Maak snel een afspraak bij Caravancenter Peerdeman voor een vakkundige montage.


Zonnepanelen van Caravancenter Peerdeman.
Degelijk, hoog rendement en vakkundig gemonteerd.


Ik heb een vraag over zonnepanelen