Vacature All-round technicus

Een enthousiaste, zelfstandige camper- en caravanmonteur die onze klanten van een zorgeloze vakantie gaat geven. Daarnaar zijn we op zoek. Jij ziet het helemaal zitten met caravans en campers te werken en binnen ons bedrijf zijn diverse doorgroei mogelijkheden.

Laat ik eerst vertellen wie we zijn en wat we doen.

Wij zijn een universeel autobedrijf én camper/caravancenter in Grootebroek. Kom je uit de regio dan weet je vast wel waar dat ligt. Zo niet: tussen Hoorn en de Markerwaarderdijk. Als familiebedrijf bestaan we al meer dan 35 jaar.

Natuurlijk beschikken we over een goede en moderne werkplaats. De meeste klanten komen uit West-Friesland, en dat zie je bij het team terug. We zijn direct, duidelijk en zonder poespas. Recht is recht en krom is krom. Zo eenvoudig is het. We werken hard maar met veel plezier.

Waarom zoeken we er iemand bij?

Eigenlijk heel eenvoudig: we komen om in het werk. Op een gegeven moment is overwerken geen oplossing meer.

De klus

Je voert alle denkbare en werkzaamheden uit aan campers en caravans. Onderhoud, controles, maar ook het monteren van alle denkbare accessoires. Luifels, fietsendragers, satellietschotels, movers, achteruitrijcamera’s, zonnepanelen. Je kan het zo gek niet bedenken of je gaat ermee werken.
We zijn een bedrijf dat van seizoenen afhankelijk en soms zetten we een tandje bij om samen het werk op tijd af te hebben. Kortom je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

En jij?

Je woont bij voorkeur in de regio Hoorn of Grootebroek en hebt een paar jaar ervaring in het werk met caravan en campers. Bang om hard te werken ben je niet zolang het op een prettige manier gaat.

Lijkt het je wat?

Stuur een e-mail, een WhatsApp, bel mij of vul hieronder het formulier in. Ook buiten werktijden kan je mij bereiken. Wat je ook kan doen is gewoon binnen lopen. Dan zie je met eigen ogen hoe en wat. Zaken als salaris en werktijden komen op tafel als we een gesprek met elkaar hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.