Vacature 1e autotechnicus – fulltime

Geen zin meer in de zoveelste APK-keuring of standaard onderhoudsbeurt onder druk van standaardtijden? Maar je vind het opsporen en oplossen van storingen en problemen mooi? Dan hebben we iets voor je.

Laat ik eerst vertellen wie we zijn en wat we doen.

Wij zijn een universeel autobedrijf én camper/caravancenter in Grootebroek. Kom je uit de regio dan weet je vast wel waar dat ligt. Zo niet: tussen Hoorn en de Markerwaarderdijk. Als familiebedrijf bestaan we al meer dan 35 jaar.

Natuurlijk beschikken we over een goede en moderne werkplaats. De meeste klanten komen uit West-Friesland, en dat zie je bij het team terug. We zijn direct, duidelijk en zonder poespas. Recht is recht en krom is krom. Zo eenvoudig is het. We werken hard maar met veel plezier.

Waarom zoeken we er iemand bij?

Daar zijn twee reden voor. Ten eerste en de belangrijkste: we komen om in het werk. Op een gegeven moment is overwerken geen oplossing meer. De tweede reden is dat diagnoses en hybride/elektrische auto’s steeds meer in de werkplaats te vinden zijn.

De klus

Je voert alle denkbare en ondenkbare onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan personen- en bedrijfswagens en campers. Wij zijn gespecialiseerd in Ford en Fiat, maar alle merken, van Alfa tot Volvo en alles wat daartussen zit komt bij ons binnen.

En jij?

Je woont bij voorkeur in de regio Hoorn of Grootebroek en hebt een paar jaar ervaring als 2e of 1e automonteur. Bang om hard te werken ben je niet zolang het op een prettige manier gaat. Omdat je nieuwsgierig bent ga je met regelmaat naar trainingen en/of cursussen. Bijvoorbeeld voor elektronica of elektrische/hybride auto's

Lijkt het je wat?

Stuur een e-mail, een WhatsApp, bel mij of vul hieronder het formulier in. Ook buiten werktijden kan je mij bereiken. Wat je ook kan doen is gewoon binnen lopen. Dan zie je met eigen ogen hoe en wat. Zaken als salaris en werktijden komen op tafel als we een gesprek met elkaar hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik reageer op de vacature van;
Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
      Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.