Terugvindsysteem voor camper en kampeerwagen

Na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking voor je camper

De afgelopen jaren is diefstal van campers en kampeerauto's alleen maar toegenomen. Veel eigenaren kiezen er daarom voor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssysteem blijken echter altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender ben je het dievengilde echter een stap voor.

De Mi01 Peilzender

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking en een levensduur van minimaal 5 jaar. De peilzender zorgt ervoor dat jouw camper of kampeerauto altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

Mi01-scm-klasse-voertuigvolgsysteem-keurmerk

Kiwa SCM/CCV Klasse TV

De Mi01 Peilzender is een Kiwa SCM /CCV goedgekeurd Klasse TV Terugvindsysteem (TV01). Een goedgekeurd TV01 Klasse Terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een camper of kampeerauto, conform de norm van het Kiwa SCM/CCV binnen 24 uur in Nederland teruggevonden kan worden.

Verzekeraars verwijzen in hun polisvoorwaarden daarom naar een na-diefstal terugvindststeem met deze beveiligingsklasse. Met de Mi01 Peilzender ben je verzekerd van het beste na- diefstal systeem op dit gebied.

Hoe werkt de Mi01 Peilzender

De Mi01 Peilzender werkt op basis van GSM, long range radio frequentie en via een 360° GPS antenne.

Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst is de gestolen camper of kampeerauto met behulp van deze signalen wereldwijd nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden. Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar.

Mi01 voordelen

 • Eenvoudig in gebruik en installatie

 • Kiwa SCM/CCV Klasse TV gecertificeerd (voorheen Klasse TV01 Terugvindsysteem)

 • Wereldwijde GSM en GPS dekking en 24/7 alarmcentrale

 • Diefstal opsporingsdienst

 • Interne accu met levensduur van minimaal 5 jaar

 • Positie geschiedenis in app en platform
  inzichtelijk

Meer weten over een terugvindsysteem voor je camper en kampeerwagen

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Gisteren een witte Fiësta ST gekocht bij deze garage, een gezellig en eerlijk familie bedrijf! Bedankt voor de goede service en voor de mooie auto!
  Dennis N
  Ik heb hier begin deze maand mijn nieuwe auto gekocht en de service bij Autobedrijf Peerdeman was van begin tot het eind geweldig. Alle vragen...
  Nasra A
  Wat een geweldig bedrijf. Wij raden dit bedrijf echt aan. Een familiebedrijf die zo meedenkt.En wij onze nieuwe auto nog eerder konden ophalen dan verwacht. Echt een...
  Jolanda Engel
  Super vriendelijk personeel en super snelle goede service
  Erwin