Gasflessen voor camper en caravan

Gasflessen, in elk formaat voor caravan of camper.

Een gasfles is op de camping onmisbaar als je gaat kamperen met de caravan, tent of camper. Bij Caravancenter Peerdeman kan je terecht voor de aanschaf van een fles of het vullen van de gasfles. Wij hebben diverse gasflessen in het assortiment, zodat wij je de juiste voor je hebben.

Alles voor de gasfles

Naast de gasflessen zelf hebben wij ook de nodige accessoires voor gasflessen, zoals installatiesets, drukregelaars en gasslangen.

Gasfles voor camping, caravan of camper
Gasfles camping Calypso

Calypso Gasfles

De kunststof Calypso gasfles is licht in gewicht, de inhoud bedraagt 8kg. Het statiegeld is € 45,- en krijgt je weer retour als je de fles inlevert.

Gasfles camping Benegas

Benegas gasflex

De topper onder de lichtgewicht flessen! Ten opzichte van een stalen fles met dezelfde inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en 10kg BP gas light een gewichtsbesparing op variërend van 3,5 tot 10,5 kg! Door de kunststof behuizing kunt u de inhoud zien, dus erg gebruiksvriendelijk.

De gasflessen zijn verkrijgbaar in 5kg, 7,5kg en 10kg. Het statiegeld voor een fles bedraagt € 55,-. Dit krijgt u retour als u de fles weer inlevert.

Gasfles camping Primagaz EasyBlue Lightsteel

PrimaGaz LightSteel Gasfles

De nieuwe Easyblue light steel flessen, lichter in gewicht dan de stalen flessen en verkrijgbaar met een inhoud van 6 kg en 9,5kg. Deze flessen hebben een vast statiegeld van € 25,- ( 6 kg) of € 35,- (9,5 kg) wat u retour krijgt als je de fles weer inlevert.

Fles gaat onbeperkt mee, en heeft geen jaartal.

Gasfles camping Primagaz Groenefles

Groene stalen fles gasfles

De bekende groene stalen 5kg flessen zijn bij ons verkrijgbaar. De fles heeft een jaartal en gaat 10 jaar mee. De fles is na aankoop je eigendom en heeft geen statiegeld. Wij hebben alle jaartallen op voorraad en zorgen dat je hetzelfde jaartal weer retour ontvangt.

De groene stalen fles blijft gewoon verkrijgbaar ondanks de nieuwe Easyblue light steel gasfles.

Gasfles camping Primagaz 10kg staal

10kg stalen fles Gasfles

De stalen 10kg flessen zijn bij Caravancenter Peerdeman verkrijgbaar van o.a. Primagaz en Shell.

Gasfles camping Primagas EazyBlue

Primagaz EasyBlue Gasfles

Deze fles wordt niet meer nieuw verkocht, maar ja kan nog wel terecht voor de vulling. Fles is uw eigendom en heeft geen statiegeld.

Gasfles camping Campinggaz

Campingaz Gasfles

De bekende blauwe campinggaz flessen in 3 maten: 901 - 904 - 907.
Fles is na aankoop uw eigendom en heeft geen statiegeld.

alugas_lpg-fles_500x500

Alugas LPG-fles

Lichtgewicht staande LPG fles gemaakt van aluminium. Standaard voorzien van tank inhoudsmeter, 80% vulklep, veerveiligheid in de kraan en tankafname kraan met 1/2” links buitendraad aansluiting. Capaciteit 27 liter. Afmeting H.56 x Ø 30 cm. Gewicht 6,3 kg.

Meer weten over een gasfles

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wij hebben 2 jaar geleden hier een seat ibiza gekocht. Echt een super fijne auto met goede service erbij. Vorigjaar heeft de auto er een...
  Rick Smit
  Vanuit Den Haag naar een caravan gaan kijken, we voelden ons meer dan welkom en het bedrijf komt zeer vertrouwd over. We hebben dus voor...
  Bert Wijnand
  Beste Familie Peerdeman, Super bedankt voor de geweldige Camper en de service zelfs na de garantie periode geen enkel probleem voor wat kleine reparatie's ...
  Ed Soleil
  We hebben hier 6 jaar geleden onze caravan gekocht. Echt top afgeleverd, nog steeds perfect. En tussendoor altijd goede service. Zelfs als je na sluitingstijd...
  Rob van Reijswoud