Gasflessen voor camper en caravan

Gasflessen, in elk formaat voor caravan of camper.

Een gasfles is op de camping onmisbaar als je gaat kamperen met de caravan, tent of camper. Bij Caravancenter Peerdeman kan je terecht voor de aanschaf van een fles of het vullen van de gasfles. Wij hebben diverse gasflessen in het assortiment, zodat wij je de juiste voor je hebben.

Alles voor de gasfles

Naast de gasflessen zelf hebben wij ook de nodige accessoires voor gasflessen, zoals installatiesets, drukregelaars en gasslangen.

Gasfles voor camping, caravan of camper
Gasfles camping Calypso

Calypso Gasfles

De kunststof Calypso gasfles is licht in gewicht, de inhoud bedraagt 8kg. Het statiegeld is € 45,- en krijgt je weer retour als je de fles inlevert.

Gasfles camping Benegas

Benegas gasflex

De topper onder de lichtgewicht flessen! Ten opzichte van een stalen fles met dezelfde inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en 10kg BP gas light een gewichtsbesparing op variërend van 3,5 tot 10,5 kg! Door de kunststof behuizing kunt u de inhoud zien, dus erg gebruiksvriendelijk.

De gasflessen zijn verkrijgbaar in 5kg, 7,5kg en 10kg. Het statiegeld voor een fles bedraagt € 55,-. Dit krijgt u retour als u de fles weer inlevert.

Gasfles camping Primagaz EasyBlue Lightsteel

PrimaGaz LightSteel Gasfles

De nieuwe Easyblue light steel flessen, lichter in gewicht dan de stalen flessen en verkrijgbaar met een inhoud van 6 kg en 9,5kg. Deze flessen hebben een vast statiegeld van € 25,- ( 6 kg) of € 35,- (9,5 kg) wat u retour krijgt als je de fles weer inlevert.

Fles gaat onbeperkt mee, en heeft geen jaartal.

Gasfles camping Primagaz Groenefles

Groene stalen fles gasfles

De bekende groene stalen 5kg flessen zijn bij ons verkrijgbaar. De fles heeft een jaartal en gaat 10 jaar mee. De fles is na aankoop je eigendom en heeft geen statiegeld. Wij hebben alle jaartallen op voorraad en zorgen dat je hetzelfde jaartal weer retour ontvangt.

De groene stalen fles blijft gewoon verkrijgbaar ondanks de nieuwe Easyblue light steel gasfles.

Gasfles camping Primagaz 10kg staal

10kg stalen fles Gasfles

De stalen 10kg flessen zijn bij Caravancenter Peerdeman verkrijgbaar van o.a. Primagaz en Shell.

Gasfles camping Primagas EazyBlue

Primagaz EasyBlue Gasfles

Deze fles wordt niet meer nieuw verkocht, maar ja kan nog wel terecht voor de vulling. Fles is uw eigendom en heeft geen statiegeld.

Gasfles camping Campinggaz

Campingaz Gasfles

De bekende blauwe campinggaz flessen in 3 maten: 901 - 904 - 907.
Fles is na aankoop uw eigendom en heeft geen statiegeld.

alugas_lpg-fles_500x500

Alugas LPG-fles

Lichtgewicht staande LPG fles gemaakt van aluminium. Standaard voorzien van tank inhoudsmeter, 80% vulklep, veerveiligheid in de kraan en tankafname kraan met 1/2” links buitendraad aansluiting. Capaciteit 27 liter. Afmeting H.56 x Ø 30 cm. Gewicht 6,3 kg.

Meer weten over een gasfles

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Jan Klouwer
  Occasion gekocht bij garage peerdeman, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid, een garage zoals het hoort te zijn. Jammer dat ik maar 5 sterren...
  E.J. Otten
  Website is in orde maar niet up-to-date voor wat betreft het werkelijke aanbod. Vaak is er meer beschikbaar dan wat op de site staat.
  Edwin Bruin
  Super vakkundig en vriendelijk personeel en eigenaar,met heel veel ervaring,hebben voor alles een oplossing en weten waar ze over praten.in ons geval de mover heel...
  Cor Klouwers
  Caravan voor onderstel beurt gebracht binnen 2 dagen terug. Gebeld wat er aan moest gebeuren. Prima service voor herhaling vatbaar