Fietsendrager voor camper of caravan

De fiets of scooter gaat mee!

Heerlijk door de natuur fietsen of even snel boodschappen halen. Het kan als je de fiets of scooter mee kan nemen als je met de caravan of camper op vakantie gaat.

De juiste keuze

Voor de caravan leveren wij fietsendragers van Fiamma en Thule. Ook voor de populaire E-bikes zijn diverse fietsdragers verkrijgbaar. Als je met de caravan 2 e-bikes mee wil nemen raden wij je aan om 1 voorop en 1 achterop de caravan te plaatsen. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden van Memo Europe voor de campers, en van Busbiker voor de buscamper. De accessoires zoals gevarenborden, fietshoezen en bike blocks vind je in onze caravanshop.

Bij de aanschaf van een fiets- of scooterdrager adviseren wij wat in jouw situatie de beste keuze is, monteren de fietsen- en/of scooterdrager en wij geven je persoonlijke uitleg. Dat is het verschil van Caravancenter Peerdeman.

Fietsendrager voor caravan of camper
  • Advies welk type drager het best voor jouw camper of caravan geschikt is

  • Montage van de fiets- en/of scooterdrager

  • Persoonlijke instructie over de werking van de fiets- en/of scooterdrager

Thule Superb caravan fietsendrager

Thule Caravan Superb fietsendrager

De Thule Caravan Superb wordt gemonteerd op de dissel van de caravan. De drager is kantelbaar en geschikt voor 2 (elektrische) fietsen, het maximum draagvermogen is 60 kg (totaal).

Thule Caravan Light fietsendrager

Thule Caravan light fietsendrager

De Thule Caravan Light is geschikt voor montage op de dissel. Geschikt voor Al-Ko dissels. De fietsdrager kan blijven staan bij het gedeeltelijk openen van de laadruimte, de fietsen moeten afgenomen worden.

Thule Elite G2 fietsendrager

Thule Elite G2 fietsendrager

De robuuste ovalen profielen geven de Thule Elite G2 fietsendrager veel stevigheid en stabiliteit. Voor de veiligheid beschikt deze Thule Elite G2 over Rack-Locks waardoor de drager niet kan opklappen tijdens het rijden.

Het onderste en en optionele bovenste montageprofiel verdelen de laadkrachten gelijkmatig over de wand. Om het plaatsen van de fietsen nog eenvoudiger te maken, beschikt de Thule Elite G2 over verschuifbare rails, zowel in de breedte als in de diepte (enkel 2e en 3e rail). Op de verschuifbare wielhouders kan bijna ieder type fiets gemonteerd worden.

Caravan fietsendrager Fiamma XL-A

Fiamma Caravan XL A caravan fietsendrager

Voordelig en compact. Past op alle caravans met een standaard caravandissel, de verlengde Hobby dissel en het nieuwe AL-KO frame.

Fietsendrager Caravan Fiamma XLA Pro 200

Fiamma Caravan XL A Pro 200 caravan fietsendrager

De Fiamma XL A Pro 200 is een compact en kantelbaar model en perfect geschikt voor korte dissels.

Caravan-fietsendrager-Fiamma-Carry-Bike_main

Fiamma Caravan Carry Bike caravan fietsendrager

De Carry-Bike Pro fietsendrager wordt aanbevolen door vele experts uit de branche vanwege de stevigheid. Het stevige uitschuifbare draagframe biedt een betere bevestiging aan de wand van het voertuig. En het is de enige met gepatenteerde fietsendrager ZOOM-4 BIKES.

Busbiker-X290-light_1

BusBiker X290 Light

De lichtste fietsendrager voor uw buscamper. Voor ultiem gemak en flexibiliteit wanneer het aankomt op het meenemen van fietsen voor uw camperavontuur. Vergis u niet in de draagkracht van de X290-Light. Let op: bij deze BusBiker is een trekhaak nooit meer na te monteren.

Beschikbaar voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer.

Busbiker-X290_1

BusBiker XM290 & trekhaak

De meest uitgebreide fietsendrager voor uw buscamper. Voor ultiem gemak en flexibiliteit wanneer het aankomt op het meenemen van fietsen voor uw camperavontuur.

Zijn er situaties waar u geen fietsen meeneemt en toch de trekhaak wil gebruiken? De XM290 komt met bijgeleverde trekhaak welke te gebruiken is wanneer de fietsendrager omhoog geklapt is.

Beschikbaar voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer (vanaf 2007).

Memo_M-Star

Memo Europe M-Star opklapbare fietsendrager

De M-Star opklapbare fietsendrager kan twee elektrische fietsen (tot 75 kg.) op uw camper vervoeren. Er is eventueel nog een extra rijgoot verkrijgbaar, waarmee de fiets op de drager gereden kan worden. De drager kan eenvoudig zonder gereedschap opgeklapt worden. De ruimtebesparing is dan ca. 40 cm.

De drager kan direct op een Al-Ko-chassis of voldoende stevige chassisverlenging gemonteerd worden. Je hebt geen trekhaak nodig op jouw kampeerauto. Het eigen gewicht bedraagt niet meer dan 25 kg. Deze drager is voorzien van lichtlijst met 5-kamerlamp en 13-polige 'Jaeger' stekker.

Memo_M-Classic

Memo Europe M-Classic scooterdrager

Het onderstel van de M-Classic scooterdrager (max. draagvermogen 150 kg.) voor campers is gemaakt van gegalvaniseerd staal om roesten te voorkomen. De goten, lichtlijst en beugel zijn gemaakt van aluminium. De M-Classic kan direct gemonteerd worden op bijvoorbeeld een Al-Ko-chassis of een (verstevigde) chassisverlenging.

De M-Classic wordt standaard compleet geleverd voor het vervoeren van één scooter; met oprijgoot, spanband, wheelfix etc. Wij adviseren voor het vastzetten van de scooter een scootervastzetset mee te bestellen, deze wordt niet meegeleverd met de drager.

Meer weten of afspraak maken over een fietsendrager of scooterdrager?

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.