Diefstalbeveiliging voor caravans en campers

Diefstalbeveiliging voor caravan en camper.

Campers en kampeerauto’s zijn steeds vaker een dankbare prooi voor het dievengilde. ook door de relatief hoge waarde van een camper. Zeker in het buitenland staan Nederlandse campers in ongewenste belangstelling.

Diefstal gevoelige camper

Dieven hebben het niet alleen voorzien op uw camper op zichzelf, maar met name op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). In illegale fabriekjes, in Midden – en Oost-Europa, wordt uw uw camper snel omgebouwd tot tot een heuse “vrachtwagen”.

Voorkom storingen

Campers zijn nogal niet eenvoudig afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronica de (moderne) kampeerauto heeft u snel een (vervelende) elektronische storingen. Ook is in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het in/uitschakelen van het beveiligingssysteem gelijk aan die van overheidsdienst(en). In-/uitschakelen is dan niet meer mogelijk!

BearLock is veilig en gebruiksvriendelijk

Bearlock is snel, simpel en handig. Door de grote gebruiksvriendelijkheid is BearLock effectief in uw kampeerauto te gebruiken. Dit zonder bemoeienis” met welk ander systeem dan ook. Puur mechanisch; op zichzelf staand en betrouwbaar.

BearLock vereist door verzekeraars

Verscheidene grote verzekeraars prefereren BearLock boven de gebruikelijke systemen. In vele gevallen wordt BearLock zelf verplicht gesteld. De eigenaren van met BearLock uitgeruste campers zijn zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk voordeliger is dan de andere camper beveiligingssystemen.

Niet alleen vanwege advies dan wel verplichting van de verzekeraar, maar met name voor de eigen gemoedsrust kiezen vele bezitters van een camper tot aanschaf en inbouw van een BearLock camperbeveiliging

Ook voor in de auto

Het BearLock slot kan ook in uw auto worden ingebouwd, maar u van dezelfde voordelen kunt genieten als bij een camper.

 

Video BearLock camper beveiliging

 

Uw camper optimaal beveiligen?
Bel: 0228-514156


Ik heb een vraag over BearLock camper beveiliging