Diefstalbeveiliging voor camper en kampeerwagen

Snel, simpele en handige je camper en kampeerwagen

Campers en kampeerauto’s zijn steeds vaker een dankbare prooi voor het dievengilde. ook door de relatief hoge waarde van een camper. Zeker in het buitenland staan Nederlandse campers in ongewenste belangstelling..

Diefstal gevoelige camper

Dieven hebben het niet alleen voorzien op de camper op zichzelf, maar met name op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). In illegale fabriekjes, in Midden – en Oost-Europa, wordt uw uw camper snel omgebouwd tot tot een heuse “vrachtwagen”.

Beveiliging camper en campeerwagen met Bearlock

BearLock vereist door verzekeraars

Verscheidene grote verzekeraars prefereren BearLock boven de gebruikelijke systemen. In vele gevallen wordt BearLock zelf verplicht gesteld. De eigenaren van met BearLock uitgeruste campers zijn zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk voordeliger is dan de andere camper beveiligingssystemen.

Niet alleen vanwege advies dan wel verplichting van de verzekeraar, maar met name voor de eigen gemoedsrust kiezen vele bezitters van een camper tot aanschaf en inbouw van een BearLock camperbeveiliging

Voorkom storingen

Campers zijn nogal niet eenvoudig afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronica de (moderne) kampeerauto heb je snel een (vervelende) elektronische storingen. Ook is in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het in/uitschakelen van het beveiligingssysteem gelijk aan die van overheidsdienst(en). In-/uitschakelen is dan niet meer mogelijk!

Beveiliging camper of kampeerwagen

BearLock is veilig en gebruiksvriendelijk

Bearlock is snel, simpel en handig. Door de grote gebruiksvriendelijkheid is BearLock effectief in je kampeerauto te gebruiken. Dit zonder "bemoeienis” met welk ander systeem dan ook. Puur mechanisch; op zichzelf staand én betrouwbaar.

 • Uniek & gepatenteerd systeem

 • 10 jaar garantie

 • 3 Sleutels

 • Zeer robuust

 • Géén elektronische storingen

 • Géén abonnementskosten

 • Géén herkeuringen & onderhoud

 • Snel & eenvoudig in gebruik

 • Veilig onderweg

 • Vriendelijk voor uw voertuig

 • Preventieve beveiliging

Kort gezegd: een volledig ingebouwd (geïntegreerd) mechanisch versnellingsbak of stuurasslot / stuurkolomslot (bij sommige soorten automaten). De versnelling wordt in de achteruit-versnelling op in de “P”(parking) –stand hermetisch geblokkeerd. Hierdoor is autodiefstal vrijwel onmogelijk geworden.

Jaarlijks worden vele campers en kampeerauto’s gestolen. Het dievengilde worden steeds inventiever. Ondanks vele elektronische ‘beschermers’ lukt het dieven telkens weer om deze te “hacken”, te saboteren.  En het terughalen van gestolen auto’s (middels GPS-terugvindsystemen) steeds problematischer.

Omdat elektronische systemen, zoals alarmen en voertuigvolgsystemen, steeds weer en vaker worden gesaboteerd, is er een zinvol alternatief: BearLock® versnellingsbakslot en/of stuurassloten.

BearLock® wordt door vrijwel alle verzekeraars zondermeer geaccepteerd, ook als alternatief t.o.v. startonderbrekers, auto-alarmen en/of (dure) “track & tracing” (voertuigvolgsystemen). Dus, in dure en/of risicovolle auto’s, volstaat BearLock® (solistisch of in combinatie met een ander beveiligingssysteem). Sommige verzekeraars geven premiekorting en/of geldteruggave na inbouw van een BearLock®.

Zodra het inbouwgarantiebewijs ook administratief is afgehandeld, ontvangt je via de post het sleutelcodekaartje en twee raamstickers, die je aan de binnenkant van de ramen -boven de handgrepen- kan plakken.

Inbouw mag alleen gedaan worden via een BearLock® erkend installateur / garagebedrijf. Inbouw van een BearLock® vergt technisch inzicht & ervaring. Daarnaast bezit een BearLock® erkend inbouwstation een aansprakelijkheidsverzekering in geval van calamiteiten. Ook verleent BearLock we geen service en/of garantie bij illegaal ingebouwde sloten.

Vrijwel elke moderne BearLock® is van het type “Excellent”, d.w.z. met gepatenteerde NRK-techniek ( Engels voor “Non Removeable Key”); de sleutel kan uitsluitend verwijderd worden in vergrendelde toestand v/h slot, net als bij een fietsstlot. Hierdoor leer je snel de gewoonte aan om consequent je camper of kampeerwagen op slot te zetten. 

Een BearLock anti-diefstal slot wordt uitsluitend via getrainde & geautoriseerde dealers ingebouwd; Directe levering aan particulieren is niet mogelijk en toegestaan. Het slot zelf wordt met afbreekbouten en/of afbreekmoeren op solide delen van de camper of kampeerwagen permanent en onveranderlijk bevestigd.

Bij de levering van de BearLock® zit een papieren inbouwgarantiebewijs. Deze dien je correct en volledig (voor –en achterkant formulier) in te vullen en te ondertekenen, bij voorkeur gezamenlijk met ons. Maak daarna een s.v.p. een kopie van dit inbouwgarantiebewijs. Deze kopie dient in vrijwel alle gevallen als afdoende bewijs richting de verzekeraar. Vervolgens stuurt je dit inbouwgarantiebewijs op per post met de bijgeleverde enveloppe.

Meer weten over een bearlock camper en kampeerwagen beveiliging

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wij hebben 2 jaar geleden hier een seat ibiza gekocht. Echt een super fijne auto met goede service erbij. Vorigjaar heeft de auto er een...
  Rick Smit
  Vanuit Den Haag naar een caravan gaan kijken, we voelden ons meer dan welkom en het bedrijf komt zeer vertrouwd over. We hebben dus voor...
  Bert Wijnand
  Beste Familie Peerdeman, Super bedankt voor de geweldige Camper en de service zelfs na de garantie periode geen enkel probleem voor wat kleine reparatie's ...
  Ed Soleil
  We hebben hier 6 jaar geleden onze caravan gekocht. Echt top afgeleverd, nog steeds perfect. En tussendoor altijd goede service. Zelfs als je na sluitingstijd...
  Rob van Reijswoud