Caravan mover

Caravan mover
Een goed advies, montage en scherpe prijs.


Overal nauwkeuriger manoeuvreren

Om ontspannen en gemakkelijk op de mooiste staanplaatsen te komen is de hulp van een door Caravancenter Peerdeman gemonteerde Caravan Mover onontbeerlijk.

Met montage én een goed advies

De caravanmover wordt gemonteerd onder een caravan in de buurt van de banden. Een plaats die bloot staat aan vuil en de elementen. Voor de wielen is het erg belangrijk om rekening te houden met de bodemvrijheid, een centimeter verschil kan daar het verschil maken tussen bij elke drempel oppassen of gewoon comfortabel rijden.

Met onze kennis van de nieuwste caravan rangeersystemen krijgt u een krachtige als wel comfortabele oplossing om uw caravan te plaatsen op de plek die u wilt, ook op een heuveltje of het natte gras.

Wat doen wij voor u

 • Advies welke caravan movers voor uw caravan geschikt zijn
 • Advies en plaatsing van de accu
 • Op basis van uw persoonlijke voorkeuren kiest u een caravan-mover
 • Montage van de caravan-mover
 • Duidelijke uitleg + uiteraard in de praktijk ervaren hoe een mover werkt

Zo heeft u de zekerheid van een goede, passende caravan-mover. Gemonteerd en wel.


Enduro caravan movers

De krachtige rangeersystemen van Enduro®

Met de caravan movers van Enduro® technology kunnen caravans tot 3.000 kg eenvoudig worden verplaatst. De geharde aluminium aandrijfrollen zorgen in combinatie met het soft start/stop systeem ervoor dat uw caravan zeer nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren is. Caravancenter Peerdeman levert en monteert de rangeersystemen in twee uitvoeringen: volautomatisch of halfautomatisch.

Prijzen gemonteerd

Enduro® rangeersystemen worden door ons geleverd met 5 jaar garantie en zijn geschikt voor enkel- en dubbelassige caravans. Prijzen zijn inclusief een onderhoudsvrije accu, acculader en accubak.
caravan mover EM303+

Enduro
EM 303+

Halfautomatische mover tot 1800kg

Dit halfautomatische rangeersysteem is voorzien van een modern design. De EM303+ heeft solide aluminium aandrijfrollen die handmatig aan- en afgekoppeld worden met behulp van een slinger.

Lees meer

De caravan kan, door het soft start-/stop systeem, met de afstandsbediening nauwkeurig en schokvrij gemanoeuvreerd worden. Eventuele foutmeldingen worden direct d.m.v. LED's weergegeven op de controlebox en de bijgeleverde afstandsbediening met softgrip.

De EM303+ is ook geschikt voor gebruik van dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren.

Caravan mover Enduro 303A+

Enduro
EM 303A+

Volautomatische mover tot 1800kg

De EM303A+ is een volautomatische caravan-mover met een modern design. De aandrijfrollen kunnen aan- en afgekoppeld worden door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandsbediening met eenvoudig te bedienen knoppen.

Lees meer

Door de solide aluminium aandrijfrollen en het soft start-/stop systeem kunt u de caravan nauwkeurig en zonder schokken manoeuvreren.

Eventuele foutmeldingen worden direct met LED's op de controlebox en de afstandsbediening weergegeven.

De EM303A+ is tevens geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren.

Caravan mover EM304 smart

Enduro
EM 304 smart

Halfautomatische mover met app besturing tot 2000kg

Een halfautomatische caravan mover voor het rangeren van de caravan met behulp van uw smartphone! De EM304smart wordt handmatig aan- en afgekoppeld maar kan met de afstandsbediening of uw smartphone nauwkeurig en schokvrij manoeuvreren.

Lees meer

De EM304 smart is uitgerust met solide aluminium aandrijfrollen en een soft start-/stop systeem.

Eventuele foutmeldingen worden direct getoond op de controlebox, de eenvoudig te bedienen afstandsbediening en via uw smartphone.

De EM304 smart is ook geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren en alleen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening.

caravan mover enduro EM405smart

Enduro
EM 405 smart

Volautomatische mover met app besturing tot 2000kg

De EM405 smart is hét volautomatische rangeersysteem die ook bediend kan worden via een smartphone. De aandrijfrollen van dit rangersysteem kunnen eenvoudig met bijgeleverde afstandsbediening of uw eigen smartphone aan- en afgekoppeld worden.

Lees meer

Door de solide aluminium aandrijfrollen en het soft start-/stop systeem kunt u de caravan nauwkeurig en schokvrij rangeren.

Eventuele foutmeldingen worden direct getoond op de controlebox, de eenvoudig te bedienen afstandsbediening en via uw smartphone.

Rangeren met uw smartphone: de My Enduro App

Met de nieuwe My Enduro App kunt u moeiteloos uw caravan rangeren. Zo kunt u nóg gemakkelijker van uw vakantie genieten!

Bluetooth adapter BC101

De My Enduro App werkt in samenwerking met de bluetooth adapter van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox is voorzien van een bluetooth aansluiting. Bijvoorbeeld op de nieuwe "mobiele" rangeersytemen.

Truma movers

caravan mover Go2

GO2

Halfautomaat tot 1800 kg

De GO2 mover koppelt kracht en betrouwbaarheid aan een bescheiden prijs. Niet voor niets is de GO2 mover geproduceerd door Truma.

Lees meer

Met een GO2 mover beschikt u over een mover die geschikt is voor bijna iedere enkelasser caravan tot een laadvermogen van 1.800 kg. Dankzij de krachtige aandrijving manoeuvreert u de caravan tot de millimeter nauwkeurig naar zijn plek. Zelfs hellingen tot 15% neemt hij moeiteloos.

De enige handeling voordat u kunt beginnen met manoeuvreren is de aandrijfrollen op de band plaatsen. Dit gaat zeer gemakkelijk en vanaf één zijde kunnen beide rollen gelijk worden geplaatst.

 • Halfautomatische caravan mover
 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. laadvermogen tot 1.800 kg
 • Stijgingspercentage tot 15% bij een gewicht van 1.800 kg
 • Optimale bodemvrijheid (de ruimte tussen de weg en de onderkant van uw mover)
 • 2 jaar garantie
Truma caravanmover SR2

Truma
Mover® SR 2

Halfautomaat tot 2000 kg

De Truma Mover SR2 is de allerlichtste handmatige caravanmover in zijn klasse met een krachtige motor. Met deze mover kiest u voor de beste handmatige caravanmover binnen het Truma assortiment, want deze mover is sinds zijn introductie 10 jaar geleden steeds verder ontwikkeld.

Lees meer

Om de handmatige bediening gemakkelijk te laten plaatsvinden kunnen de rollen van de Truma Mover SR2 d.m.v. een hendel vanaf één zijde op de band worden gezet.

 • Halfautomatische caravan mover
 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.000 kg
 • Stijgingspercentage tot 13% bij een gewicht van 2.000 kg
 • Krachtige motoren
 • Lichtste model binnen zijn klasse
 • Samengesteld uit zeer hoogwaardige materialen zoals bronzen en stalen componenten
 • Slijtvaste aluminium aandrijfrollen
 • 5 jaar garantie
Truma-Caravanmover-SE-R_200x139

Truma
Mover® SER

Volautomaat tot 2000 kg

Met de Truma Mover SER kiest u voor de eerste volautomatische caravan mover van Truma. Deze mover is inmiddels al weer heel wat jaren op de markt. Sindsdien heeft de ontwikkeling voor deze mover niet stilgestaan.

Lees meer

De Truma Mover SER beschikt over zeer sterke motoren en mede hierdoor is het mogelijk om tot een hellingsgraad van 15% een caravangewicht van 2.000 kg te verplaatsen.

De Truma Mover SER is een volautomatische mover wat inhoudt dat de rollen zich automatisch op de band plaatsen, met de juiste druk en tractie. Naast dat dit heel gemakkelijk is, zorgt dit ervoor dat automatisch de juiste afstelling wordt gevonden.

 • Volautomatische caravan mover
 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.000 kg
 • Stijgingspercentage tot 15% bij een gewicht van 2.000 kg
 • Krachtige motoren
 • Samengesteld uit zeer hoogwaardige materialen zoals bronzen en stalen componenten
 • Slijtvaste aluminium aandrijfrollen
 • 5 jaar garantie
Truma caravanmover XT

Truma
Mover® XT

Volautomaat tot 2350 kg

De Truma Mover XT is één van de meest recente modellen van Truma. Deze volautomatische caravan mover is geschikt voor enkelasser caravans tot een maximaal beladen gewicht van 2.350 kg.

Lees meer

Groot voordeel van de Truma Mover XT is dat u deze gelijktijdig kunt sturen en rijden. Dit in tegenstelling tot menig andere caravan mover, waarbij eerst gestopt moet worden om te kunnen sturen. Hierdoor is uiterste manoeuvreer precisie haalbaar. Geen campingplek is meer onhaalbaar met de Truma Mover XT onder uw caravan.

 • Volautomatische caravan mover
 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.350 kg
 • Stijgingspercentage tot 13% bij een gewicht 2.350 kg
 • Caravan mover met 100% rechte loop
 • Gelijktijdig sturen en rijden waardoor u een kleinere draaicirkel heeft
 • Uiterst flexibel en precies manoeuvreren
 • Automatisch aan- en afzwenken
 • RF afstandsbediening voorzien van LED indicatoren en signaaltoon voor eenvoudige foutmeldingen
 • 5 jaar garantie

Meer weten over een caravan mover?
Bel 0228-514156.


Stel vraag online