Caravan mover met montage

Manoeuvreren zonder moeite.

Om ontspannen en gemakkelijk op de mooiste staanplaatsen te komen is de hulp van een caravan mover super gemakkelijk.

Overal nauwkeuriger manoeuvreren

We monteren de caravanmover onder een caravan in de buurt van de banden. En daar staat de caravan mover bloot aan vuil en de elementen. Een caravan mover van goede kwaliteit is daarom belangrijk. Voor de wielen is het erg belangrijk om rekening te houden met de bodemvrijheid, een centimeter verschil kan daar het verschil maken tussen bij elke drempel oppassen of gewoon comfortabel rijden.

Met onze kennis van de nieuwste caravan rangeersystemen krijg je een krachtige en comfortabele oplossing om je caravan te plaatsen op de plek die je wil, ook op een heuveltje of het natte gras.

Alle merken, vaak Enduro of Truma

Wij kunnen alle merken caravan movers leveren en monteren. De caravan movers die wij het meest verkopen zijn van Enduro en Truma, met deze krachtpatsers verplaats je de caravan snel naar zijn bestemming, op de centimeter nauwkeurig en zonder hulp van buitenaf.

Caravanmover met montage
 • Advies welke caravan movers geschikt zijn

 • Advies en plaatsing van de accu

 • Vakkundige montage van de caravan mover

 • Duidelijke uitleg + uiteraard in de praktijk ervaren hoe de caravan mover werkt

5 jaar garantie

De movers die wij het meest verkopen zijn Enduro en Truma. Enduro en Truma geven maar liefst 5 jaar garantie op hun caravan movers!

All-in prijzen

Onze prijzen zijn altijd all-in. Dus inclusief:

 • Accu

 • Acculader

 • Accubak

 • Montage

Accu powerpacks

Lichtgewicht accu voor caravan mover

Er zijn vele accusoorten. Tegenwoordig kiest men vaak voor een lichtere accu. Dit kan tot wel 20 kg gewicht besparen! Montage met een lichtgewicht ion-accu kost € 195,- extra, deze onderhoudsvrije accu weegt maar 4,5 kg

Enduro caravan movers

De krachtige rangeersystemen van Enduro®

De caravan movers van Enduro kunnen caravans tot 3.000 kg eenvoudig verplaatsen. De geharde aluminium aandrijfrollen zorgen in combinatie met het soft start/stop systeem ervoor dat uw caravan zeer nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren is. De caravan movers van Enduro zijn er in volautomatisch of halfautomatische uitvoering.

Complete caravan mover

Enduro® rangeersystemen worden door ons geleverd met 5 jaar garantie en zijn geschikt voor enkel- en dubbelassige caravans. n worden geleverd met een onderhoudsvrije accu, acculader en accubak.

Caravan mover Enduro 303

Enduro EM 303+, Halfautomatische mover tot 1800kg

Deze halfautomatische caravan mover is voorzien van een modern design. De EM303+ heeft solide aluminium aandrijfrollen die handmatig aan- en afgekoppeld worden met behulp van een slinger.

De caravan kan, door het soft start-/stop systeem, met de afstandsbediening nauwkeurig en schokvrij gemanoeuvreerd worden. Eventuele foutmeldingen worden direct d.m.v. LED's weergegeven op de controlebox en de bijgeleverde afstandsbediening met softgrip. De EM303+ caravan mover is ook geschikt voor gebruik van dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren.

Caravan mover Enduro EM303A

Enduro EM 303A+, Halfautomatische mover tot 1800kg

De caravan kan, door het soft start-/stop systeem, met de afstandsbediening nauwkeurig en schokvrij gemanoeuvreerd worden. Eventuele foutmeldingen worden direct d.m.v. LED's weergegeven op de controlebox en de bijgeleverde afstandsbediening met softgrip. De EM303A+ is ook geschikt voor gebruik van dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren.

Door de solide aluminium aandrijfrollen en het soft start-/stop systeem kunt u de caravan nauwkeurig en zonder schokken manoeuvreren. Eventuele foutmeldingen worden direct met LED's op de controlebox en de afstandsbediening weergegeven. De EM303A+ is tevens geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren.

Caravan mover Enduro EM304

Enduro EM 304 smart, Halfautomatische mover met app besturing tot 2000kg

Een halfautomatische caravan mover voor het rangeren van de caravan met behulp van uw smartphone! De EM304smart wordt handmatig aan- en afgekoppeld maar kan met de afstandsbediening of uw smartphone nauwkeurig en schokvrij manoeuvreren.

De EM304 smart is uitgerust met solide aluminium aandrijfrollen en een soft start-/stop systeem. Eventuele foutmeldingen worden direct getoond op de controlebox, de eenvoudig te bedienen afstandsbediening en via uw smartphone. De EM304 smart is ook geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met 2 of 4 motoren en alleen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening.

Caravan mover Enduro EM304

Enduro EM 405 smart, Volautomatische mover met app besturing tot 2000kg

De EM405 smart is hét volautomatische caravan mover die ook bediend kan worden via een smartphone. De aandrijfrollen van deze mover kunnen eenvoudig met bijgeleverde afstandsbediening of uw eigen smartphone aan- en afgekoppeld worden.

Door de solide aluminium aandrijfrollen en het soft start-/stop systeem kunt u de caravan nauwkeurig en schokvrij rangeren. Eventuele foutmeldingen worden direct getoond op de controlebox, de eenvoudig te bedienen afstandsbediening en via uw smartphone.

enduro-app

Rangeren met uw smartphone: de My Enduro App

Met de nieuwe My Enduro App rangeer je  moeiteloos je caravan. Zo kunt u nóg gemakkelijker van je vakantie genieten!

Bluetooth adapter BC101

De My Enduro App werkt in samenwerking met de bluetooth adapter van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox is voorzien van een bluetooth aansluiting.

Truma caravan movers
Caravan mover Truma Go2

Truma GO2, Halfautomaat tot 1800 kg

De GO2 mover koppelt kracht en betrouwbaarheid aan een bescheiden prijs. Niet voor niets is de GO2 mover geproduceerd door Truma.

Met de GO2 caravan mover beschik je over een mover die geschikt is voor bijna iedere enkelasser caravan tot een laadvermogen van 1.800 kg. Dankzij de krachtige aandrijving manoeuvreer je de caravan tot de millimeter nauwkeurig naar zijn plek. Zelfs hellingen tot 15% neemt hij moeiteloos.

De enige handeling voordat je kan beginnen met manoeuvreren is de aandrijfrollen op de band plaatsen. Dit gaat zeer gemakkelijk en vanaf één zijde kunnen beide rollen gelijk worden geplaatst.

 • Halfautomatische caravan mover

 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. laadvermogen tot 1.800 kg

 • Stijgingspercentage tot 15% bij een gewicht van 1.800 kg

 • Optimale bodemvrijheid (de ruimte tussen de weg en de onderkant van uw mover)

 • 5 jaar garantie

Caravan mover Truma SR

Truma Caravan Mover® SR 2, halfautomaat tot 2000 kg

De Truma Mover SR2 is de allerlichtste handmatige caravan mover in zijn klasse met een krachtige motor. Met deze mover kies je voor de beste handmatige caravan mover binnen het Truma assortiment, want deze mover is sinds zijn introductie 15 jaar geleden steeds verder ontwikkeld.

Om de handmatige bediening gemakkelijk te laten plaatsvinden kunnen de rollen van de Truma Mover SR2 d.m.v. een hendel vanaf één zijde op de band worden gezet.

 • Halfautomatische caravan mover

 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.000 kg

 • Stijgingspercentage tot 13% bij een gewicht van 2.000 kg

 • Krachtige motoren

 • Lichtste model binnen zijn klasse

 • Samengesteld uit zeer hoogwaardige materialen zoals bronzen en stalen componenten

 • Slijtvaste aluminium aandrijfrollen

 • 5 jaar garantie

Caravan mover Truma SE

Truma Mover® SER, volautomaat tot 2000 kg

Met de Truma Mover SER kies je voor de eerste volautomatische caravan mover van Truma. Deze mover is inmiddels al weer heel wat jaren op de markt. Sindsdien heeft de ontwikkeling voor deze mover niet stilgestaan.

De Truma Mover SER beschikt over zeer sterke motoren en mede hierdoor is het mogelijk om tot een hellingsgraad van 15% een caravangewicht van 2.000 kg te verplaatsen.

De Truma Mover SER is een volautomatische mover wat inhoudt dat de rollen zich automatisch op de band plaatsen, met de juiste druk en tractie. Naast dat dit heel gemakkelijk is, zorgt dit ervoor dat automatisch de juiste afstelling wordt gevonden.

 • Volautomatische caravan mover

 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.000 kg

 • Stijgingspercentage tot 15% bij een gewicht van 2.000 kg

 • Krachtige motoren

 • Samengesteld uit zeer hoogwaardige materialen zoals bronzen en stalen componenten

 • Slijtvaste aluminium aandrijfrollen

 • 5 jaar garantie

Caravan mover TrumaXT

Truma Mover® XT, volautomaat tot 2350 kg

De Truma Mover XT is één van de meest recente modellen van Truma. Deze volautomatische caravan mover is geschikt voor enkelasser caravans tot een maximaal beladen gewicht van 2.350 kg

Groot voordeel van de Truma Mover XT is dat je met deze gelijktijdig kunt sturen en rijden. Dit in tegenstelling tot menig andere caravan mover, waarbij eerst gestopt moet worden om te kunnen sturen. Hierdoor is uiterste manoeuvreer precisie haalbaar. Geen campingplek is meer onhaalbaar met de Truma Mover XT onder uw caravan.

 • Volautomatische caravan mover

 • Geschikt voor enkelasser caravans met een max. beladen gewicht tot 2.350 kg

 • Stijgingspercentage tot 13% bij een gewicht 2.350 kg

 • Caravan mover met 100% rechte loop

 • Gelijktijdig sturen en rijden waardoor u een kleinere draaicirkel heeft

 • Uiterst flexibel en precies manoeuvreren

 • Automatisch aan- en afzwenken

 • RF afstandsbediening voorzien van LED indicatoren en signaaltoon voor eenvoudige foutmeldingen

 • 5 jaar garantie

Meer weten of afspraak maken over het monteren van een caravan mover?

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.