Camper onderhoud

Uw camper goed en betaalbaar onderhouden.

Bij Campercenter Peerdeman kunt u terecht voor het totale onderhoud aan uw camper. Wij zijn naast het Caravancenter ook Bovag Autoservice Peerdeman, dus APK, onderhoudsbeurt, distributieriem vervangen en alle voorkomende werkzaamheden kunt u bij ons uit laten voeren.

Daarnaast verdient de opbouw van de camper ook de nodige aandacht. Als u het onderhoud van de opbouw combineert met een grote of kleine onderhoudsbeurt dan is de prijs van de opbouw onderhoudsbeurt geen € 125,- maar € 100,-. Mooi meegenomen, toch? Uiteraard met Bovag sticker en rapport! Wel zo gemakkelijk als u op 1 vertrouwd adres alles in 1 keer kunt regelen! En bij extra werkzaamheden is er altijd eerst overleg zodat u precies weet waar u aan toe bent. Beloofd = beloofd.

Camperonderhoud bij
Caravancenter Peerdeman

  • Camper totaal onderhoud : APK, technisch onderhoud en opbouwbeurt!
  • Wij leveren kwaliteit en goede service
  • Wij zorgen ervoor dat u veilig op vakantie kunt gaan
  • BOVAG-erkende camper-keurmeesters
  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in de werkplaats
  • Voor alle campermerken
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gespecialiseerd in camperonderhoud en camperschadeherstel

Daarom camperonderhoud

Het onderhoud van uw camper is belangrijk, u wilt immers veilig op vakantie! Bij Campercenter Peerdeman kunt u terecht voor het totale onderhoud aan uw camper. Wij zijn naast het Caravancenter ook Bovag Autoservice Peerdeman, dus APK, onderhoudsbeurt, vervangen van de distributieriem en alle voorkomende werkzaamheden kunt u bij ons uit laten voeren.

Daarnaast verdient de opbouw van de camper ook de nodige aandacht. Als u het onderhoud van de opbouw combineert met een grote of kleine onderhoudsbeurt dan is de prijs van de opbouw onderhoudsbeurt geen € 125,- maar € 100,-. Mooi meegenomen toch? Uiteraard met Bovag sticker en rapport.

Wel zo gemakkelijk als u op 1 vertrouwd adres alles in 1 keer kunt regelen!.


Bel voor een afspraak
0228-514156


Of maak afspraak online