Camper luchtvering

Hulpluchtvering voor uw camper: meer comfort en hoge veiligheid.

Meer conform en veiligheid

Wilt u meer comfort en veilig rijden met uw camper; dan maakt u een goede keus door het laten monteren van hulp-luchtvering. Hulpluchtvering geeft uw camper meer stabiliteit, laadcapaciteit en controle.

Wij monteren luchtvering van Linnepe. Linnepe is een Duitse leverancier van hoogwaardige producten en zeer goede service zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Camper luchtvering Linnepe in Grootebroek

Voordelen van extra luchtvering:

Linnepe Airlift

De Linnepe Airlift is beschikbaar voor alle gangbare voertuigen (v.a. bj. 2006) met enkele banden.

In tegenstelling tot de spiraalveer kan het Linnepe AirLift systeem individueel worden aangepast aan het voertuig en belading. Linnepe AirLift is beschikbaar en geschikt voor kampeerauto’s met een totaalgewicht tot 3850 kg als één- en twee-circuit systeem. De Linnepe AirLift. De juiste keuze wanneer het gaat om een verhoging van het rijcomfort en de rijveiligheid.

Pluspunten:
  • Het verhogen van de achterzijde van een camper met een lage bodemvrijheid
  • Meer comfort en veiligheid
  • Verbeterde tractie op de vooras
  • Verminderde gevoeligheid voor zijwind
  • Maximale werkdruk 6 bar
  • Verhogen van de zijdelingse stabiliteit

Linnepe Airlift Maxi

Voor alle huidige campers, met enkel lucht en dubbel lucht achteras, biedt Linnepe technologisch geavanceerde en hoogwaardige luchtvering.

Als er veel gewicht achter de achteras ligt en de camper dus achterover hangt, adviseren wij de Linnepe AirLift Maxi. Deze luchtvering zorgt voor een ongeëvenaard rijcomfort en een enorme toename van veiligheid tegen een betaalbare prijs. Door de luchtvering kan de stand van de camper weer iets voorover gezet worden wat de veiligheid en het comfort verhoogt. Meer gewicht komt op de vooras zodat onderstuur wordt voorkomen.

De Linnepe AirLift Maxi wordt altijd gebruikt wanneer de maximale hefcapaciteit nodig is. De AirLift Maxi is geschikt voor campers met een totaalgewicht tot 7500 kg. Met een hefvermogen tot 2,5 ton per balg is ze een echte krachtpatser. Voertuigen met een grote overhang, staart-zware vrachtwagens en voertuigen met een grote wielbasis zijn het ideale toepassingsgebied voor de Linnepe AirLift Maxi.

Voordelen op een rijtje:
  • Verhogen van de zijdelingse stabiliteit
  • Vermindering van de zijwind gevoeligheid
  • Verbetering van de tractie van de vooras met voorwielaandrijving voertuigen
  • Geleverd als een complete assemblage-eenheid, met inbegrip van TÜV-certificaat

Vraag over extra luchtvering? Bel 0228-514156


Ik heb een vraag over luchtvering