Camper hulpvering

Meer comfort en veiligheid. Ook bij wisselende belading.

Wil je meer comfort en veilig rijden met je camper bij een lichte én zware belading? Dan maak je een goede keuze met montage van hulp-luchtvering. Hulpluchtvering geeft uw camper meer stabiliteit, laadcapaciteit en controle.

Wij monteren luchtvering van Linnepe. Linnepe is een Duitse leverancier van hoogwaardige producten en zeer goede service zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Extra comfor en gemak.

Hulpluchtvering wordt als ondersteuning bij een bestaande vering gemonteerd. Een bijkomend voordeel is dat je de camper op de plaats van bestemming eenvoudig kan stellen. De hoogte van de achterkant kan je regelen door de druk in het systeem te verhogen of te verlagen. Wel zo prettig.

Optioneel is een compressorpakket beschikbaar, deze wordt geleverd inclusief bedieningspaneel. Deze kan worden uitgevoerd met dashboard- of stoelbediening.

Camper hulp luchtvering

Voor vele modellen geschikt.

De camper luchtvering is leverbaar op vele modellen zoals de Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Renault Master, Opel Movano, Mercedes Sprinter, Volkswagen LT en nog vele anderen,

Meer comfort

Een luchtveringsysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek waardoor je minder trillingen) voelt. Dit is prettig en zorgt voor een minder vermoeid gevoel.

Regelbare laadvloerhoogte

Het luchtveersysteem is uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee heeft u de mogelijkheid de achterzijde van de camper te laten heffen of zakken.

Betere stabiliteit

Met hulpluchtvering wordt de stabiliteit van de camper vergroot. Het vergroot het veiligheidsgevoel als u met de camper rijdt.

Constante rijhoogte

De elektronische regeling zorgt ervoor dat, onafhankelijk van de hoeveelheid belading, de camper altijd de voorgeprogrammeerde rijhoogte heeft. Bij een maximale belading van het voertuig zal de achterkant dus niet gaan “hangen”.

Betere wegligging

De toepassing van een luchtveringssysteem vergt in de meeste gevallen een aanpassing aan de schokdempers. Caravancenter Peerdeeman levert bij ieder luchtveersysteem de juiste set schokdempers, zodat het voertuig een betere wegligging krijgt .

Linnepe Airlift camper hulpvering

De Linnepe Airlift is beschikbaar voor alle gangbare voertuigen (v.a. bj. 2006) met enkele banden.

In tegenstelling tot de spiraalveer kan het Linnepe AirLift systeem individueel worden aangepast aan het voertuig en belading. Linnepe AirLift is beschikbaar en geschikt voor kampeerauto’s met een totaalgewicht tot 3850 kg als één- en twee-circuit systeem. De Linnepe AirLift. De juiste keuze wanneer het gaat om een verhoging van het rijcomfort en de rijveiligheid.

 • Het verhogen van de achterzijde van een camper met een lage bodemvrijheid

 • Meer comfort en hogere veiligheid van je camper

 • Verbeterde tractie (wegligging) op de vooras

 • Minder gevoeligheid voor zijwind

 • Hogere zijdelingse stabiliteit

Linnepe Airlift Maxi camper hulpvering

Voor alle huidige campers, met enkel lucht en dubbel lucht achteras, biedt Linnepe technologisch geavanceerde en hoogwaardige luchtvering. Als er veel gewicht achter de achteras ligt en de camper dus achterover hangt, adviseren wij de Linnepe AirLift Maxi. Deze luchtvering zorgt voor een ongeëvenaard rijcomfort en een enorme toename van veiligheid. En dat met een betaalbare prijs. Door de luchtvering kan de stand van de camper weer iets voorover gezet worden wat de veiligheid en het comfort verhoogt. Meer gewicht komt op de vooras zodat onderstuur wordt voorkomen.

De Linnepe AirLift Maxi wordt altijd gebruikt wanneer de maximale hefcapaciteit nodig is. De AirLift Maxi is geschikt voor campers met een totaalgewicht tot 7500 kg. Met een hefvermogen tot 2,5 ton per balg is het een echte krachtpatser. Campers met een grote overhang, staart-zware vrachtwagens en voertuigen met een grote wielbasis zijn het ideale toepassingsgebied voor de Linnepe AirLift Maxi.

 • Verhogen van de zijdelingse stabiliteit

 • Vermindering van de zijwind gevoeligheid van de camper

 • Verbetering van de wegligging van de vooras met voorwielaandrijving voertuigen

 • Geleverd als een complete assemblage-eenheid, met inbegrip van TÜV-certificaat

Meer weten of afspraak maken voor het hulp luchtvering voor je camper

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Jan Klouwer
  Occasion gekocht bij garage peerdeman, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid, een garage zoals het hoort te zijn. Jammer dat ik maar 5 sterren...
  E.J. Otten
  Website is in orde maar niet up-to-date voor wat betreft het werkelijke aanbod. Vaak is er meer beschikbaar dan wat op de site staat.
  Edwin Bruin
  Super vakkundig en vriendelijk personeel en eigenaar,met heel veel ervaring,hebben voor alles een oplossing en weten waar ze over praten.in ons geval de mover heel...
  Cor Klouwers
  Caravan voor onderstel beurt gebracht binnen 2 dagen terug. Gebeld wat er aan moest gebeuren. Prima service voor herhaling vatbaar