Airco voor camper of caravan

Warm buiten, binnen precies goed.

Als het buiten erg warm is dan is het prettig om in je camper of caravan toch een aangename temperatuur te hebben. Wij leveren een ruim aanbod in airco's.

Camper of caravan airco

Afhankelijk van de grote van je camper zijn er verschillende mogelijkheden. De nieuwe generatie airco's zijn fluisterstil. De camper dakairco's worden vrijwel altijd geplaatst op de plaats van een dakluik. De Saphir compact van Truma wordt onder een bank geplaatst.

Uitrusting, toepassing en persoonlijke voorkeuren zijn bepalend voor de airco

  • Hoe lang is je camper of caravan? Grotere caravans hebben een krachtiger airco of zelfs meerdere op elkaar afgestemde apparaten nodig.
  • Waar kan de airconditioning worden ingebouwd – op het dak of in de bergruimte van de camper of caravan?
  • Heeft de camper of caravan grote panoramaramen? Dan warmt hij sterker op en moet meer worden gekoeld dan een caravan met kleine ramen.
  • Hoe goed is de caravan geïsoleerd? Voor een nieuwe caravan, die goed geïsoleerd is, is in de regel een airconditioningsysteem met een minder vermogen voldoende.
Airco inbouwen camper of caravan
  • Geluidsarme airco's

  • Energiezuining

  • Vakkundige montage

  • Deskundig advies

Airco voor inbouw camper of caravan freshjet

Dometic Freshjet en FreshLight

De bekende dakairco voor de camper of caravan van Dometic is verbeterd: stiller en energiezuiniger. De FreshLight 2200 zorgt ervoor dat je gewoon kan genieten van het daglicht, maar uiteraard is de FreshJet ook gewoon verkrijgbaar. De Freshjet 1700 en 2200 kunnen naast koelen ook verwarmen.

Airco voor inbouw camper of caravan dakairco

Telair 7400H

Zeer rustige dakairco, zowel binnen als buiten, veroorzaakt beslist geen geluidsoverlast, koelt maximaal bij een gering stroomverbruik, kan ook verwarmen, heeft een warmtepomp met hoog rendement, voor caravans en campers tot 6,5 meter. Met afstandsbediening én programmeerbare timer.

Airco voor inbouw camper of caravan bankairco

Truma bankairco Saphir Compact

Compacte airco voor montage onder de bank. Zeer stil en zuinig in stroomverbruik en onderhoudsvrij. Weegt slechts 20 kg. Geschikt voor caravans en campers tot 5,5 meter.

Airco voor inbouw camper of caravan energiezuinig

Truma dakairco Avento Eco Comfort

Een veel ingebouwde dakairco voor campers en caravan. Deze dakairco kan naast de krachtige koelfunctie ook verwarmen dankzij de energiebesparende warmtepomp.

Meer weten of afspraak maken over monteren van een airco?

Bel of stel je vraag online

Ellen Peerdeman

Ellen Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.