Logo peerdeman caravencenter

Thule Excellent fietsendrager

Fietsendrager, Thule

caravan fietsendrager
thule partnerlogo
Thule Excellent fietsendrager

De van de elegantste fietsendrager met een groot laadvermogen. De Thule Excellent is met een draagvermogen tot 60 kg geschikt voor elektrische fietsen. Hij is ontworpen voor een stabiele en stevige bevestiging tegen de achterwand van een camper of caravan.

Om de fietsen tijdens vervoer vast te zetten vergrendelt de fietsendrager automatisch. Deze fietsendrager beschikt over een uniek verstelbaar systeem waarbij de rails in diepte en van links naar rechts verstelbaar. De verschuifbare wielhouders zorgen er voor dat u praktisch elke fiets op de fietsendrager kunt plaatsen, van mountainbikes tot kinderfietsen. De wielhouders zijn verstelbaar en zijn uitgerust met ratelsluitingen waardoor u de fietsen snel en makkelijk vast zet. De afstandhouders zijn vergrendelbaar met een slot om uw fietsen te beveiligen. Met extra 3e en 4e rail en afstandhouder kan de fietsendrager maximaal vier fietsen meenemen.

 

Meer weten over het plaatsen van een Thule Excellent fietsendrager?

In opbouwen van een airco is maatwerk. Stuur een bericht voor een goed advies of een scherpe offerte voor het opbouwen van een airco je camper of caravan.
Ellen Peerdeman van Caravancenter Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.