Logo peerdeman caravencenter

Mestic SPA-5000 Split unit airco

Airco

airo caravan en camper
Mestic SPA-5000 Split unit airco

Deze split unit airconditioner bestaat uit twee delen: de condensor (buitenunit) en de verdamper (binnenunit). Deze zijn met flexibele buizen via het raam met elkaar verbonden. De buizen zijn zo dun dat het raam tot op een kier dicht kan. Een raamsluiting met nok leent zich hier perfect voor. Dankzij de traploos verstelbare montagebeugels is de airconditioner geschikt voor bijna alle caravans en campers. De buitenunit van deze caravan airco heeft isolatieklasse IPX4. Dat betekent dat je de unit gerust buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui. Heb je de airco tijdelijk niet nodig? Dan haal je hem ook eenvoudig weer weg.

De Mestic split unit airconditioner SPA-5000 heeft een vermogen van 1495 W en werkt met het milieuvriendelijke koelmiddel R290. De temperatuur stel je op het digitale touchpaneel eenvoudig in tussen 16 °C en 30 °C. Zo houdt de airco voertuigen met een lengte tot 6 m heerlijk koel. Dankzij het verbruik van 600 W hoef je tijdens de kampeervakantie niet bang te zijn voor overbelasting van het elektriciteitsnet. De airco heeft drie ventilatiestanden en een geluidsniveau van 55 dB. Schakel je ’s nachts over op de nachtmodus? Dan gaat de verlichting op het apparaat uit en schakelt hij over op de laagste ventilatiestand. Geniet ongestoord van je nachtrust in een aangename temperatuur.

Kies je voor de Mestic split unit airconditioner SPA-5000? Dan kies je voor een aangenaam koel kampeervoertuig tijdens je vakantie. De airco is instelbaar van 16 °C tot 30 °C en geschikt voor voertuigen met een lengte tot 6 m

Meer weten over het plaatsen van een Mestic SPA-5000 Split unit airco?

In opbouwen van een airco is maatwerk. Stuur een bericht voor een goed advies of een scherpe offerte voor het opbouwen van een airco je camper of caravan.
Ellen Peerdeman van Caravancenter Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.