Logo peerdeman caravencenter

MEMO M-star fietsendrager

Fietsendrager, Memo Europe

fietsendrager memo
memo europe peerdeman
MEMO M-star fietsendrager

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo’n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat – vaak te hoog – op de achterwand gemonteerd zit.

Memo heeft hiervoor een oplossing; de M-Star Opklapbare Fietsendrager. Deze fietsendrager kan twee elektrische fietsen (tot 75 kg.) vervoeren en zit op kniehoogte gemonteerd. Hierdoor zijn de grootste problemen van het vervoeren van de E-bikes opgelost. In het geval tillen een probleem is, is er eventueel nog een extra rijgoot verkrijgbaar, waarmee u de fiets op de drager rijdt. Als de drager niet gebruikt wordt, hoeft deze niet gedemonteerd te worden. U kunt hem eenvoudig zonder gereedschap opklappen. De ruimtebesparing is ca. 40 cm.

Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. U heeft geen trekhaak nodig op uw kampeerauto. Deze drager is voorzien van lichtlijst met 5-kamerlamp en 13-polige ‘Jaeger’ stekker.

Meer weten over het plaatsen van een MEMO M-star fietsendrager?

In opbouwen van een airco is maatwerk. Stuur een bericht voor een goed advies of een scherpe offerte voor het opbouwen van een airco je camper of caravan.
Ellen Peerdeman van Caravancenter Peerdeman

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.