Airco’s voor caravans en campers

Airco's, diverse systemen voor caravan of camper.

Als het buiten erg warm is dan is het prettig om in uw camper of caravan toch een aangename temperatuur te hebben. Wij leveren een ruim aanbod in airco's, afhankelijk van de grote van uw voertuig zijn er diverse mogelijkheden. De nieuwe generatie airco's zijn fluisterstil. De dakairco's worden vrijwel altijd geplaatst op de plaats van een dakluik. De Saphir compact van Truma wordt onder een bank geplaatst.

Dometic Freshjet en FreshLight

De bekende dakairco van Dometic is verbeterd: stiller en energiezuiniger. De FreshLight 2200 zorgt ervoor dat u gewoon kunt genieten van het daglicht, maar uiteraard is de FreshJet ook gewoon verkrijgbaar.
De Freshjet 1700 en 2200 kunnen naast koelen ook verwarmen.

Telair
7400H

Zeer rustige dakairco, zowel binnen als buiten, veroorzaakt beslist geen geluidsoverlast, koelt maximaal bij een gering stroomverbruik, kan ook verwarmen, heeft een warmtepomp met hoog rendement, voor caravans en campers tot 6,5 meter. Met afstandsbediening en programmeerbare timer.

Truma bankairco
Saphir Compact

Bankairco, compact, stil, laag in stroomverbruik en onderhoudsvrij. Weegt slechts 20 kg. Geschikt voor caravans en campers tot 5,5 meter.

Truma dakairco
Avento Eco Comfort

Een veel ingebouwde dakairco. Deze dakairco kan naast de krachtige koelfunctie ook verwarmen dankzij de energiebesparende warmtepomp.


Airco voor uw caravan of camper?
Bel: 0228-514156


Ik heb een vraag over airco